news


Novi Sad, 17. decembar 2021.

Održana otvarajuća konferencija projekta „Razvoj prekograničnog prelaza Santovo - Bački Breg sa potrebnom carinarnicom i objektima u funkciji teretnog saobraćaja” 

U Novom Sadu danas je održana otvarajuća konferencija projekta „Razvoj prekograničnog prelaza Santovo- Bački Breg sa potrebnom carinarnicom i objektima u funkciji teretnog saobraćaja”, koji sufinansira Evropska unija, u okviru IPA Interreg prekograničnog programa Mađarska – Srbija.

... more

Novi Sad, 13. decembar 2021.

Najava događaja: Otvarajuća konferencija projekta "Razvoj prekograničnog prelaza Santovo - Bački Breg sa potrebnom carinarnicom i objektima u funkciji teretnog saobraćaja" 

U petak 17. decembra 2021. u 11 časova, u prostorijama JP Zavod za urbanizam Vojvodine, biće održana otvarajuća konferencija projekta „Razvoj prekograničnog prelaza Santovo- Bački Breg sa potrebnom carinarnicom i objektima u funkciji teretnog saobraćaja“, koji se realizuje u okviru Interreg IPA programa prekogranične saradnje između Mađarske i Srbije.... more

Divčibare, 20. novembar 2021.

Održana tradicionalna konferencija "Susreti prostornih planera Srbije - 2021" 

U organizaciji Inženjerske komore Srbije – Izvršnog odbora Matične sekcije prostornih planera održana je konferencija “Susreti prostornih planera Srbije - 2021”, od 18. do 20. novembra 2021. godine na Divčibarama. Tema ovogodišnje konferencije je bila „Novi planski ciklus u Republici Srbiji – prostorno planiranje i digitalizacija“.

... moreDisplaying articles 1 to 3 of total 293

  • contact info
  •   zavurbvo@gmail.com
  •        +381 21 529 444
  • contact form