новости


Нови Сад, 17. децембар 2021.

Одржана отварајућа конференција пројекта „Развој прекограничног прелаза Сантово - Бачки Брег са потребном царинарницом и објектима у функцији теретног саобраћаја” 

У Новом Саду данас је одржана отварајућа конференција пројекта „Развој прекограничног прелаза Сантово- Бачки Брег са потребном царинарницом и објектима у функцији теретног саобраћаја”, који суфинансира Европска унија, у оквиру ИПА Интеррег прекограничног програма Мађарска – Србија.

... даље

Нови Сад, 13. децембар 2021.

Најава догађаја: Отварајућа конференција пројекта "Развој прекограничног прелаза Сантово - Бачки Брег са потребном царинарницом и објектима у функцији теретног саобраћаја" 

У петак 17. децембра 2021. у 11 часова, у просторијама ЈП Завод за урбанизам Војводине, биће одржана отварајућа конференција пројекта „Развој прекограничног прелаза Сантово- Бачки Брег са потребном царинарницом и објектима у функцији теретног саобраћаја“, који се реализује у оквиру Интеррег ИПА програма прекограничне сарадње између Мађарске и Србије.... даље

Дивчибаре, 20. новембар 2021.

Одржана традиционална конференција "Сусрети просторних планера Србије - 2021" 

У организацији Инжењерске коморе Србије – Извршног одбора Матичне секције просторних планера одржана је конференција “Сусрети просторних планера Србије - 2021”, од 18. до 20. новембра 2021. године на Дивчибарама. Тема овогодишње конференције је била „Нови плански циклус у Републици Србији – просторно планирање и дигитализација“.

... даљеPrikazano tekstova 1 do 3 od ukupno 293

  • контакт информације
  •   zavurbvo@gmail.com
  •               021/529-444
  • контакт